Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Slide background

Karriär


En självständig och personlig mäklarfirma
Bf konsult är Ystads äldsta privata mäklarbyrå, med branschens bästa mäklare. Vi har alltid gått vår egen väg och valt att vara självständiga och personliga. Det är vår styrka, men också vår drivkraft. Istället för att följa den strikta normen och sättet som kedjorna arbetar på ger vi våra mäklare en möjlighet att växa och utveckla sig en identitet i sin yrkesroll. 

Utvecklingsmöjligheter efter dina intressen
Bf konsult är en perfekt arbetsplats för mäklare som vill klättra i karriären och utvecklas både individuellt och professionellt. Eftersom vi är verksamma på en liten ort jobbar vi med alla typer av fastigheter. Detta ger dig som mäklare unika utvecklingsmöjligheter efter dina intressen. Om du vill rikta in dig mot en specifik marknad har du goda chanser att utforska det området och fördjupa dig i det. Oavsett om det är villor, gårdar eller sommarhus som ditt hjärta bankar extra för. 

Mäklare med toppresultat
Vi som arbetar är allt från 19 till 70 år. Våra medarbetare är handplockade och de bästa i branschen, med ständiga toppresultat. Vi har alla olika personligheter, men en sak har vi gemensamt och det är att vi älskar vårt jobb! Vi är specialister på att sälja fastigheter och att driva affärsprocesser, men också på att lyssna till människors önskemål och behov. Vårt mål är att se till att människors bostadsdrömmar går i uppfyllelse. Och det tycker vi är fantastiskt. 

Är det dig vi söker?
Vi är ständigt på jakt efter nya proffs till våran mäklarfirma och tar löpande emot ansökningar via mail. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående ansökan eller karriär. Fyll i formuläret till höger, eller kontakta vår fastighetsmäklare Mikael:

Mikael Persson
0708 13 72 01
mikael@bfkonsult.se

Din ansökan behandlas såklart konfidentiellt.

 

Kontakta oss angående karriär

Datapolicy