Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Slide background
Mikael Persson
Mikael Persson
Fastighetsmäklare
0708 13 72 01
Ystadkillen som vet vad han vill och kan det han sysslar med, t o m i sömnen! Visst händer det att han är ute och "seglar" - men då har han både vinden och familjen med sig och solen står högt på himlen.
Joakim Persson
Joakim Persson
Fastighetsmäklare
0708 13 72 00
Mannen med glimten i ögat och leendet på läpparna! Med stor entusiasm och mycket energi tar han sig an din bostad och brinner lika mycket för en lyckad försäljning, som för en runda på golfbanan.
Rune Svensson
Rune Svensson
Fastighetsmäklare
0706 70 29 37
En stabil karl i sina bästa år. Det han inte vet om bostadsaffärer, är inte värt att veta - ja, det gäller faktiskt även handboll.
Cherrie Augustsson
Cherrie Augustsson
Fastighetsmäklare
0708 13 37 12
Plocka svamp eller springa en halvmara? För Cherrie är det naturliga lugnet och familjen, lika viktigt som det höga och energifyllda tempot i träning och i business. Med ett varmt leende på läpparna, stor kunskapstörst och en lyhördhet som få, står hon alltid startklar med höga mål i sikte.
Emma Nilsson
Emma Nilsson
Fastighetsmäklare
0702 96 18 34
Vårt energiknippe och charmtroll! Henne finner du på Simrishamnskontoret, med hela Österlen som spelplan. Som "bonnatös" har Emma lite extra känsla och kunskap för mark och gårdar...
Bertil Lundquist
Bertil Lundquist
Fastighetsmäklare
0734 48 70 10
Antalet yrkesverksamma år i Simrishamn- och Österlenregionen är många... I både motvind och medvind står han stabilt! Kanske beror det på att hans "låga" för att hjälpa människor att göra goda affärer - alltid brinner starkast.
Annette Andersson
Annette Andersson
Kundcenter
0411 137 20
Det är Annette du möter innanför entrén på Ystadkontoret. Annette är vår fixare, vår allvetare - vår "ordning och reda" - och hon är alltid förberedd med en go kopp kaffe till dig...
Maria Thorvaldson
Maria Thorvaldson
Mäklarassistent Ystad, utb. Mäklarsamfundet
0709 85 35 49
Spindeln i nätet. Koordinatorn. Mäklarassistenten. Kärt barn har många namn! Med en drivkraft och målmedvetenhet som få, hanterar Maria många bollar i luften. Och när energin behöver fyllas på, hittar vi henne på gymmet eller i skogen tillsammans med bästa Cocker spaniel-vännen.
Heidi Johansson
Heidi Johansson
Mäklarassistent Simrishamn
0414 48 20 10
Långa bollar på fotbollsplanen är utbytta till många bollar i luften. Samtidigt som hon håller ställningarna på Simrishamnskontoret, pluggar hon på distans till mäklare... Vårt blivande stjärnskott på bostadsmarknaden.
David Altengård
David Altengård
Fotograf
Hur trist vore det väl inte att leta nytt hem utan bilder? David är vår fotograf och bildkonstnär. Han fångar vinklar, ljus och upplevelser i sin lins - allt för att göra bostaden intressant och rättvis.
Anna Åkerman
Anna Åkerman
Copywriter
Annas jobb är att se till att varje objekt får en rättvis och tilltalande beskrivning - som dessutom "pratar" med rätt målgrupp, hänger ihop med Bf:s affärspolicy och profil OCH sticker ut i mediebruset!
Monica Dahlin
Monica Dahlin
Familjerättsjurist
I juridikens djungel är det Monica som härskar. Hon har stenkoll på allt som eventuellt kan hända, så att inga ovälkomna överraskningar knackar på dörren. Med mångårig erfarenhet av att hjälpa människor, kan du känna dig trygg i hennes sällskap.