Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Slide background

Om BFkonsult

VI FÖLJER INTE MARKNADEN…

Vi leder den! I 40 år har vi hjälpt människor på Sydkusten och Österlen att skapa trygghet i sina bostadsaffärer. Vi älskar att sälja, vi älskar människor och vi älskar fastigheter! En oslagbar kombination, som är grunden till all vår framgång. Energin i vår verksamhet är kunderna! Det är dem vi har fokus på och det är för dem vi alltid har tydliga mål i försäljningsprocessen.

VI TÄNKER INTE UTANFÖR BOXEN…

Vi har ingen box! Vi har inga begränsningar! Vi har en för Sverige unik säljfilosofi – vi sammanför inte bara lokala, utan även regionala och globala köpare med våra säljare. Dessutom har vi ett nära och aktivt samarbete med andra mäklare i Sverige. När vi marknadsför din bostad, gör vi det utanför gränserna och hittar en exponering som är optimal för just din bostad!

VI HAR INTE ETT SKYLTFÖNSTER…

Vi har flera! Vi har inte bara smakfullt inredda skyltfönster i våra egna lokaler! Vi har fönster ut mot hela världen! Den lokala och rikstäckande marknaden når vi via Hemnet, Blocket Bostad, Booli, Hittahem, Di, DN och Sydsvenskan. Men inte alltför sällan matchar vi en bostad med en köpare i t ex Danmark och Tyskland! Dem hittar vi bl a genom våra egna riktade svenska och utländska webbsidor.

VI JOBBAR INTE HÅRT…

Detta är vår livsstil! Vi möter människor varje dag, överallt, dygnet runt som någon gång i livet ska byta bostad. Vi ser till att vårt möte med dem, gör oss ihågkomna, den dagen. Därför har vi också via vårt förtroendekapital tillgång till stora nätverk som maximerar priset på din bostad. Under alla våra verksamma år, har vi dessutom byggt en stor databas för fortlöpande, uppdaterade och aktuella så kallade starka, potentiella köpare och investerare. Varje dag adderas nya personer till den listan!

VI GILLAR INTE FÖRÄNDRINGAR…

Därför har vi medvetet byggt en trygg, stabil och smidig organisation – för att du som kund ska få bästa tänkbara service! Våra medarbetare är handplockade och de bästa i branschen, med ständiga toppresultat. Men det viktigaste och bästa av allt: De brinner för sitt jobb!

VI LEVER INTE PÅ HOPPET…

Vi lever på kunskapen, visheten och vetskapen om att vi gör ett riktigt bra jobb. Låt oss göra en kostnadsfri värdering av er bostad! Ring eller maila oss för ett förutsättningslöst möte, där vi med glädje berättar mer om hur vi arbetar samt ger dig en aktuell analys av marknaden!