Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
Slide background

Värdering

En värdering kan vara muntlig eller skriftlig

En marknadsvärdering görs av mäklaren för att bedöma ett troligt försäljningspris. Här är kunskap om lokala området viktigt då man tar hänsyn till kommande utveckling i området, aktuellt utbud av bostäder till salu och efterfrågan på just din typ av bostad. Man väger även in rådande konjunktur och ränteläge. En marknadsvärdering är kostnadsfri.

Bankvärdering är en skriftlig marknadsvärdering där banken fastställer ett värde för att ha bostaden som säkerhet. Här utgår man från samlad statistik över tidigare försäljningar för att bedöma bostadens långsiktiga värde. En så kallad bankvärdering görs oftast på en speciellt framtagen blankett och utförs av en av banken godkänd värderingsman. Det kan vara ett fristående värderingsföretag eller fastighetsmäklare. Vi på Bf Konsult är godkända av de flesta banker att utföra så kallade bankvärderingar. Priset på en bankvärdering är 2 600:-

Kontakta oss för fri värdering

Datapolicy